Roxana Popescu, împodobită elegant într-o rochie roșie, pozând pentru o fotografie.

Roxana

Functia: :
Founder & CEO
Experienta:
10 Ani
Telefon:
0737889774

Informatii Personale

Roxana Popescu este Director de Marketing la Agentie SEO Bucuresti, cu o experienta vasta in domeniul marketingului si al optimizarii pentru motoarele de cautare (SEO). Roxana si-a adunat experienta lucrand pe proiecte multilingve, atat in romana, cat si in engleza si spaniola. Aceasta si-a dezvoltat competentele in diverse domenii, precum beauty, sanatate, arhitectura, imobiliarele, project management, afaceri si transport. Datorita experientei sale, Roxana este o alegere excelenta pentru proiectul dumneavoastra.

Cu un background solid in marketing, vanzari si branding, Roxana a lucrat in cadrul unor companii precum Growwwise, o agentie de marketing digital internationala, Saluki Investments din Barcelona, unde a coordonat proiecte si a jucat un rol important in lansarea unor produse de beauty in Emiratele Arabe Unite, dar si in dezvoltarea campaniilor de marketing pentru o companie de arhitectura si design in Mexic.

Skills

SEO
70%
Copywriting
93%
Marketing
78%

Experience

  • Roxana are abilitatea de a intelege proiectele și de a le gestiona eficient, asigurându-se că rezultatele satisfac clienții și că sarcinile sunt executate la un nivel profesionist.
  • Ea este capabila sa gestioneze cu abilitate echipele implicate astfel incat proiectele sa fie finalizate in timp util.
  • Datorita viziunii sale holistice, Roxana este un specialist in marketing pe care orice antreprenor sau om de afaceri ar dori sa-l aiba alaturi in echipa.

Technical Information

SEMrush Academy Certificate – Role of Content

SemrushIssued Jul 2020Credential ID SEMrush Academy Certificate

Digital Marketing Professional

Roxana a reusit sa aduca firme pe prima pagina si sa coordoneze proiecte chiar si la nivel international.

Contacteaza-ma

Spuneti-ne cateva detalii despre proiectul dumneavoastra si va vom contacta in maxim cateva ore

33%

Va rugam specificati:

CYLEX
Trustpilot