Agenție marketing online – calea organică spre succes

Paula septembrie 10, 2023 0 Comments

Ai o afacere pe care îți dorești să o extinzi în mediul online, dar nu știi cum să o promovezi eficient și să te diferențiezi de concurență? O agenție marketing online te poate ajuta să îți atingi obiectivele.

În această eră digitală, prezența online a ajuns să reprezinte o necesitate pentru orice business care vrea să aibă succes și să se mențină pe piață. Agenție SEO București vine în ajutorul afacerii tale. La noi găsești servicii premium, realizate de profesioniști cu o vastă experiență în domeniu.

Crește-ți afacerea într-un mod organic și obține rezultate reale cu ajutorul serviciilor SEO de calitate oferite de firma noastră de marketing digital. Maximizează-ți profitul și numărul clienților loiali, folosind servicii care aduc rezultate de lungă durată.

În acest articol vom explora împreună lumea serviciilor SEO. Vom afla ce sunt, ce implică, dar și câte ceva despre o parte din numeroasele servicii SEO pe care le oferim.

Agenție marketing online – Importanța poziției website-ului tău

Folosim servicii SEO și servicii copywriting pentru a crește vizibilitatea website-ului unei afaceri în motoarele de căutare. Tehnicile SEO ajută un website să ajungă în primele rezultate pe care le oferă Google utilizatorilor. În acest fel, atunci când cineva caută un produs sau un serviciu pe care îl oferi și tu, site-ul tău va apărea în topul rezultatelor.

Majoritatea persoanelor care caută ceva accesează doar primele site-uri afișate, sunt puțini oameni care aleg să treacă mai departe de prima pagină a rezultatelor. Există și studii efectuate recent care arată că aproximativ 75% din utilizatorii internetului accesează doar rezultate din prima pagină a căutărilor.

Acest lucru ne arată cât de important este ca website-ul afacerii tale să fie printre primele poziții în rezultatele Google. Dacă îți dorești să ai succes în zilele de astăzi, trebuie să fii în top pe internet și afacerea ta să fie cât mai ușor de găsit. Serviciile SEO oferite de o agenție marketing online te pot ajuta cu aceste lucruri.

Servicii SEO realizate de o agenție marketing online sau reclamele platite?

Reclamele plătite constituie o soluție ușoară și imediată de promovare, dar pentru un timp scurt. În schimb, serviciile SEO, deși necesită timp pentru a obține rezultate, îți aduc o creștere organică ce reușește să se mențină pe termen lung.

Iată mai jos câteva dintre beneficiile aduse de serviciile SEO de la o agenție marketing online, în comparație cu reclamele platite:

 1. Costuri reduse pe termen lung: deși la început serviciile SEO pot părea o investiție, acestea sunt mai economice pe termen lung deoarece oferă rezultate ce persistă și vor crește în continuare traficul către website-ul tău, odată ajuns în top;
 2. Legitimitate: există utilizatori care evită website-urile care sunt marcate ca reclamă plătită, în ciuda faptului că Google le afișează primele. Website-urile care apar primele în rezultate, fără promovare plătită, oferă mai multă credibilitate utilizatorilor și sunt percepute ca fiind mai relevante;
 3. Targetare precisă: serviciile SEO se folosesc de cuvinte cheie pentru a aduce un website în topul rezultatelor. Acestea sunt selectate și utilizate pe baza cuvintelor folosite de către utilizatori pentru a căuta un produs sau serviciu.

Analiza SEO – primul pas pentru elaborarea unei strategii eficiente de către o agenție marketing online

Înainte de a ne ocupa de creșterea vizibilității afacerii tale în mediul online, este indicat să efectuăm o analiză SEO.

Analiza SEO constă într-o evaluare a website-ului tău pentru a ne putea da seama care sunt punctele slabe ce trebuiesc ajustate, dar și ce oportunități există de care ar trebui să profităm. În urma acestei analize, experții noștri vor putea elabora o strategie personalizată pentru creșterea website-ului tău.

Mai jos am enumerat câteva dintre lucrurile importante de care ținem cont atunci când efectuăm o analiză SEO, pentru a afla informații valoroase:

 • Cuvinte cheie;
 • Structura site-ului și a URL-urilor;
 • Calitatea conținutului;
 • Viteza de încărcare a paginii;
 • Meta tag-uri;
 • Link-uri externe și interne;
 • Analiza concurenței.

Toate aceste aspecte sunt esențiale deoarece nu contează doar situația website-ului tău, ci și experiența pe care utilizatorii o au când îl accesează, dar și prin ce te diferențiezi de concurență.

Servicii SEO– abonamentele Agenție SEO București

În urma efectuării analizei SEO, un expert de la agenția noastră de marketing digital îți va prezenta strategia concepută și te va îndruma către pachetul optim pentru dezvoltarea afacerii tale.

La Agenție SEO București poți alege din 3 pachete standard, concepute în funcție de stadiul în care se află o afacere. Acestea includ diverse servicii pentru a optimiza website-ul tău și a îmbunătăți complet fiecare aspect al acestuia.

Descoperă-le mai jos și accesează secțiunea Prețuri SEO de pe website-ul nostru pentru a afla mai multe detalii:

Abonament

Preț

Recomandat pentru

Start-up

289€ Website-uri aflate la început

Advanced

549€

Website-uri cu experiență de cel puțin 6 luni

Premium

889€

Website-uri cu vechime de peste 1 an

 

Local SEO – ideal pentru afacerile mici

Ca afacere mică, este la fel de important să te dezvolți în mediul online pentru a putea asigura succesul afacerii tale în aria în care operezi. Local SEO este potrivit pentru tine dacă deții un business local.

Local SEO se referă la optimizarea website-ului tău pentru ca acesta să fie găsit mai ușor și să aibă o vizibilitate mai mare în căutările locale. Acest serviciu este foarte folositor pentru business-urile ce își desfășoară activitatea într-o anumită arie geografică.

Chiar dacă deții un business mic, nu subestima puterea serviciilor SEO. Acestea te pot face cea mai populară afacere din zonă în domeniul tău, asigurându-ți succes și profit.

SEO tehnic – esențial pentru experiența utilizatorilor tăi

Dacă îți dorești ca website-ul tău să aibă succes, trebuie să știi că nu doar clasarea în motoarele de căutare este importantă. Vizitatorii tăi trebuie să îți poată accesa și vizualiza website-ul cât mai ușor posibil.

SEO tehnic poate face ca website-ul tău să funcționeze și să arate corespunzător, crescând timpul pe care utilizatorii îl petrec aici, dar și șansele ca aceștia să achiziționeze din produsele tale.

Iată câteva elemente ce țin de SEO tehnic pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor tăi:

 • Optimizarea vitezei de încărcare a paginilor;
 • Optimizarea conținutului;
 • Utilizarea unor structuri bine organizate;
 • Folosirea etichetelor meta relevante;
 • Implementarea unui sitemap.

SEO on page – conținut relevant pentru website-ul tău

SEO on page se ocupă cu optimizarea elementelor ce țin de partea internă a website-ului tău. Acestea sunt cele care ne ajută să clasăm mai bine afacerea ta în motoarele de căutare și includ cuvintele cheie, titlurile, etichetele meta, URL-urile, conținutul, dar și altele.

Cu ajutorul acestora putem îmbunătăți relevanța conținutului oferit utilizatorilor pentru a le oferi informații valoroase, care îi păstrează pe site pentru un timp mai îndelungat.

Pentru conținut de valoare personalizat pentru afacerea ta poți alege și din diversele servicii copywriting pe care le oferim, de la doar 20€:

 • Articole blog – 20€;
 • Advertoriale – 25€;
 • Texte website – 30€.

La aceste servicii poți adăuga contra-cost și opțiuni extra, cum ar fi optimizarea SEO, call to action sau publicarea pe platformele noastre.

SEO ecommerce – crește rata de conversie pentru website-ul tău

SEO ecommerce este un serviciu de optimizare ce se concentrează pe îmbunătățirea clasamentului și vizibilității site-urilor ce se ocupă cu comerțul electronic. Optimizarea pentru aceste website-uri este importantă pentru a crește traficul organic și a maximiza numărul clienților, în scopul creșterii ratelor de conversie.

De obicei, aceste site-uri au numeroase produse și, astfel, mai multe pagini pentru categorii. Câteva lucruri în plus de care trebuie să ținem cont la optimizarea unui astfel de website sunt:

 1. Structurarea bine organizată a paginilor și categoriilor de produse;
 2. Optimizarea paginilor produselor cu ajutorul cuvintelor cheie relevante pentru fiecare;
 3. Implementarea unui sistem de recenzii pentru a crește încrederea;
 4. Implementarea unui sistem de plată

Backlinking – obține credibilitate cu ajutorul altor website-uri

Backlinking este o tehnică de optimizare ce se folosește de link-uri de pe alte website-uri pentru a trimite către o pagină de pe website-ul afacerii tale.

Backlinking-ul reprezintă o strategie eficientă de promovare, prin care putem crește încrederea și relevanța unui website. Când utilizatorii fideli ai unui website văd că acesta a utilizat un link ce duce către un produs sau serviciu pe care îl oferi, aceștia vor câștiga încrederea și în afacerea ta, din moment ce este promovată de un business relevant pentru ei.

Backlinking-ul funcționează ca o recomandare pentru website-ul tău și este obținut cel mai eficient prin colaborări.

Agenție SEO București – diversitate și calitate în serviciile oferite

Cu agenția noastră de marketing digital și serviciile SEO pe care le oferim, poți crește semnificativ și într-un mod organic succesul afacerii tale.

Pentru conținut original ce va acționa ca un instrument de vânzare, poți alege din gama de servicii copywriting realizate de profesioniștii noștri.

Vizitează secțiunea Servicii de pe website-ul nostru și descoperă tot ceea ce oferim!

CYLEX
Trustpilot